Türk Metal'de bayram

Türk Metal

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde sendika üyeleri ile bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törende konuşan Şube Başkanı Mürsel Öcal, Bayramlar, kardeş

 BAYRAMLARDA DARGINLIKLAR BİR KENARA BIRAKILIR

Kurban Bayramının 4’üncü gününde Türk Metal Sendikası’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Sendika üyeleri ile bir araya gelen Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, üyeleri ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Sendika üyelerine burada kolonya ve çikolata ikramında bulunuldu.

 

HAYIR, DUALARINI ALMAK GEREKİR

Bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğuna değinen Başkan Mürsel Öcal, Bayramlarda küslükler, dargınlıklar bir kenara bırakılır. İnsanlar arasında samimi duygular artar. Birlik ve beraberlik içinde olarak dostluklarımızı pekiştirmeliyiz” dedi. Bayram günlerinin önemli zamanlar olduğunu ifade eden Başkan Öcal, “Bayramlarda Anne babaların elini öpmek, onların hayır dualarını almak gerekir” ifadesinde bulundu.

 

SENDİKA ÜYELERİNDEN BÜYÜK İLGİ

Bayramda bir araya gelmelerde hoş sohbetler edilmelidir diyen Öcal, “İşçi arkadaşlarımızla birlikte her yıl düzenlemiş olduğumuz bayramlaşma töreninde yine bir araya geldik. Cenab-ı Allah, hep birlikte daha nice bayramlar nasip etsin” dedi. Öcal, sendika binasına gelen işçiler ve üyeler ile bayramlaştı. Sendika binasında gerçekleşen bayramlaşmaya çok sayıda sendika üyesi ve MKE işçileri büyük ilgi gösterdi.

 

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü